Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ : ΣΥΓΚΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ


 Ο ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς και Ιθάκης σας καλεί την Παρασκευή 12/10/2012  και ώρα 8 μ.μ., στο Δημαρχείο Ληξουρίου ,παρουσία της βουλευτού, Αφροδίτης Θεοπεφτάτου, για  συζήτηση πάνω
 στα προβλήματα της Παλικής  Στην Ανακοινωση  Αναφερει

Την Τρίτη 2/10/2012 πραγματοποιήθηκε το δημοτικό συμβούλιο στο Ληξούρι. Από τη μεριά της Δημοτικής Αρχής αυτό που έμεινε στους πολίτες του Ληξουρίου είναι ότι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι αναγνωρίζουν τα προβλήματα της Παλλικής και λυπούνται(!!) για την παρακμή και υποβάθμιση της περιοχής.
   Η Δημοτική Αρχή υποσχέθηκε ότι θα προχωρήσει σε μεγάλα έργα και παρεμβάσεις της τάξεως των 9 εκατομμυρίων ευρώ, στους επόμενους 18 μήνες που απομένουν μέχρι τις εκλογές ,αλλά δεν έπεισε κανέναν για το τι είναι αλήθεια από όλα όσα εξήγγειλε .
 Η αξιωματική αντιπολίτευση ανακάλυψε ότι όσα εξήγγειλε ο Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Παλλικής είναι μόνο λόγια. Δεν αισθάνθηκε στο ελάχιστο , την ανάγκη της αυτοκριτικής για το τεράστιο χρέος που άφησαν οι καποδιστριακοί δήμοι της Κεφαλονιάς ,που σχεδόν  στο σύνολο τους ήταν δική τους ευθύνη, ούτε βεβαίως είδαν πουθενά ευθύνες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ (και λοιπών συνεργαζόμενων) για την οικονομική κατάρρευση της τοπικής αυτοδιοίκησης στο σύνολο της και τα αδιέξοδα που έχουν οδηγήσει την ελληνική κοινωνία.

   Η παρακμή του Ληξουρίου και της Παλλικής είναι αποτέλεσμα των μνημονιακών πολιτικών και της καλλικρατικής εφαρμογής τους στην τοπική αυτοδιοίκηση και σε αυτή έχουν ευθύνες οι παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου που αποδέχθηκαν και στήριξαν αυτές τις πολιτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: