Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ



Τι θα πάθουμε αν πληρώνουμε με δραχμές;"

"Τι θα πάθουμε, δηλαδή; Τι θα πάθουμε αν πληρώνουμε με δραχμές; Αυτό είναι το ζητούμενο; Να σας πω ότι και οι Ευρωπαίοι εταίροι μας συζητούσαν ότι πιο πολύ τους κοστίζει να μας βγάλουν από την Ευρωζώνη παρά να μείνουμε, δηλαδή είναι μεγαλύτερο το κόστος από το χρέος, εάν θα βγούμε από το ευρώ, παρά να μείνουμε", διερωτήθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Βήμα FM και απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με τις δηλώσεις Αλαβάνου ότι η χώρα θα οδηγηθεί σε έξοδο από το ευρώ με τις προτάσεις για καταγγελία του μνημονίου.
Η βουλευτής Κεφαλλονιάς του ΣΥΡΙΖΑ συμπλήρωσε: "Παράλληλα βλέπετε αλλάζει και ο χάρτης στην Ευρώπη. Είναι πάρα πολύ σοβαρό δεδομένο. Εσείς μιλάτε με τα δεδομένα που έχετε σήμερα, εγώ σας λέω ότι σε μερικούς μήνες αλλάζουν και τα δεδομένα στην Ευρώπη".
Σε ό,τι αφορά την εκλογή της είπε: "Εκτός από γυναίκα κι αριστερή, έσπασα κι άλλο ρεκόρ, είμαι η βουλευτής με τους λιγότερους σταυρούς, από τη μεταπολίτευση και έπειτα, 1.200 τόσους. Είναι συμβολικό αυτό, είναι τιμητικό για εμένα, γιατί υπήρχε μεγάλο ποσοστό ασταύρωτων ψηφοδελτίων, ήταν πολιτική η ψήφος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: