Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

Έκθεση Ληξούρι

Έκθεση για τους σεισμούς του 1953 @Ληξούρι [21.08.2023]

Εξαιρετικές οι εκθέσεις του Πολιτιστικού Τμήματος του Δήμου Ληξουρίου, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ληξουρίου, που αφορούν το σεισμό του 1953 και την ανοικοδόμηση του νησιού μέσα από
φωτογραφίες, έγγραφα και σπάνια τεκμήρια.

Παράλληλα σχολικές αίθουσες υπάρχουν κι άλλες εκθέσεις: Καλλιτεχνικής φωτογραφίας της Ελένης Αλιβιζάτου, γλυπτικής και μικρογλυπτικής του Ηλία Κάσση, ζωγραφικής της Ελευθερίας Ιωαννάτου – Χαΐνη, παλαιών γραφομηχανών και αριθμομηχανών του Δημητρίου Παγουλάτου, ποικίλη έκθεση του Πολιτιστικού Συλλόγου «Χωροπούλα», έκθεση για το τα 90χρονα του 1 ου Δημοτικού Ληξουρίου, (κτήριο ΒΑΛΑΝΤΗ) και του Γεωπάρκου (του ΟΦΥΠΕΚΑ) με τη μεγάλη βοήθεια του προσωπικού του
Φορέα Διαχείρισης Κουτάβου και Εθνικού Δρυμού Αίνου.
Οι εκθέσεις θα παραμείνουν ανοικτές έως και τις 24 Αυγούστου με ωράριο λειτουργίας από τις 7:00 έως τις 9:00 μ. μ. Θα ακολουθήσουν μια σειρά από δημοσιεύσεις για τις εκθέσεις, με πρώτη την παρούσα, που αφορά τον σεισμό του 1953.

Ο φακός του kefalonitis βρέθηκε εκεί και σας παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό και αποσπάσματα.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πρωτότυπων άρθρων του kefalonitis σε άλλες ιστοσελίδες αποκλειστικά μέχρι του 50% του υλικού του άρθρου (κείμενο και φωτογραφίες), αναφορά πηγής, καθώς LINK ανακατεύθυνσης στο πρωτότυπο άρθρο (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ).

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση φωτογραφιών από την σελίδα του kefalonitis για προσωπική χρήση (social media) αποκλειστικά χωρίς την αφαίρεση του λογότυπου του kefalonitis. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια φωτογραφία χωρίς λογότυπο, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@kefalonitis.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: